mai 2013


Laget ny..

Jeg fikk kommentarer der det sto at jeg skulle lage ny blogg, nå har jeg laget en ny blogg og den heter ;

http://martinemartens.blogg.no/

Gå inn å se på den hvis dere vil:) Spør om spm på den også, denne bloggen blogger jeg ikke på mer og kommenterer ikke og svarer ikke.. Så hvis dere lurer på noe så må dere sende mld eller en kommentar på den nye bloggen:)

-Martine

Tilbake etter bloggpausen

Jeg har helt glemt å skrive at jeg har hatt en bloggpause fordi jeg har vært sinnsykt sliten i det siste at jeg ikke har orket å blogge, men nå har jeg i det siste hatt så lite å gjøre, men det har vært veldig deilig med en bloggpause fordi jeg har hatt kjempe vondt i hodet for tiden og har det enda, men ja, får bare prøve en stund da..

Jeg har også tenkt veldig mye på om jeg skal slutte, og bare slette bloggen og starte på nytt, men jeg vet ikke.. Jeg er liksom ikke helt fornøyd med denne bloggen og jeg vet ikke hvorfor, men hva syntes dere?

Skal jeg slette bloggen og starte på nytt? Svar så fort som mulig^^

-MM

One Direction

Nå skal jeg være helt ærlig, jeg er en directioner og det er veldig mange som driver å klager på at de er homser, men det de egentlig er, er 5 BESTEVENNER som lagde et boy band som har blitt populært i hele verden.. Mamma og en annen prøve og gjorde så godt dem kunne for at jeg skulle få billett men når det var våres tur etter at vi ringte så var det tomt, jeg ble super lei meg og gråt. Jeg vet at det er veldig mange som klager på at jenter og gutter er directioner, men hva er så galt.. Vi er akkurat samme mennesker som de som er beliebere, vi hater ikke og klager ikke over at folk er beliebere, men beliebere klager ovart at vi er directionere.. Skjønner ikke meningen med det. Me nå som jeg fikk vite at One Direction er på scenen og synger sin første sang så begynte jeg å gråte fordi jeg bare tenkte "hvorfor fikk jeg ikke billett" Når jeg ikke fikk billett så ble jeg helt knust, jeg klarte ikke å slutte å gråte, høre på musikken dems og tenke på dem, det var alt jeg gjorde. Jeg er også helt knust nå fordi One Direction er på scenen og jeg tenker på alle de som har billetter og er der og får se dem, men jeg er den som ikke fikk billett, mange flere som sikkert ikke fikk billett, men uansett...

Jeg sitter nå og tenker på dem og tenker så heldige de som er der er fordi de får se/møte One Direction og jeg er så knust..

Er dere directioner? // Fikk dere billett?

-MM