april 2013


dagen idag som har gått så langt

Jeg har ikke fått blogget på noen dager nå fordi jeg har vært ganske opptatt de siste dagene, men nå har jeg tid igjen så da blir det litt blogging igjen da^^

Idag så har det vært en vanlig da, men kan sove lenge imorra fordi da er det 1.mai^^ Men vi hadde altså naturfagsprøve som gikk kjempe bra, jeg fikk 25 poeng av et eller annet^^ I friminuttene så spilte vi fotball fordi det var sol og varmt så da gadd vi ikke å være inne! Men som jeg sa, dagen var HELT vanlig unntatt den prøven da!:)

Hvordan har deres dag vært? // Hadde dere en slags prøve idag?

-MM

Ny iphone

Idag så fikk jeg en ny iphone i posten, det er en vanlig iphone 4:) Den fikk jeg av pappa og stemoren min, jeg ble så glad fordi jeg ikke har hatt iphone enda, siden ingen har giddi å kjøpe det til meg xD Men ENDELIG så fik jeg det idag:)

Har dere iphone 4 eller 4s? // Hvilken mobil har dere? ^^

-MM

Rommet mitt

Nå har jeg rydda rommet mitt også tok jeg noen bilder så sånn her ser rommet mitt ut! (skal få nye ting og ommøblere etterhvert)

Hva syntes dere? // Skal jeg ta bilder av rommet etter omøbleringa også?

-MM

Rydde rommet

Selv om jeg er syk så begynner jeg å føle meg bittelitt bedre.. Rommet mitt ser ut som et grisehus så jeg skal nå rydde rommet mitt også blir det kanskje noen bilder av rommet senere, hvis jeg orker:)^^ Det blir kanskje bilder av rommet mitt hos pappa også for jeg har jo to rom så neste gang jeg kommer til pappa så blir det noen bilder der ogsa:)

Vi snakkes senere, på neste innlegg^^

-MM

Syk idag også ;/

Nå har jeg vært hjemme mandag, tirsdag og onsdag (idag) fordi jeg er syk! Jeg har vondt i hodet, beina, forkjøla og lei av å være syk, men imorgen så skal jeg prøve skolen da! Det er kjempe kjedelig å være syk så lenge, at det nesten ikke skal være mulig på en måte.. Når jeg spiser middag, kveldsmat og sånt så blir jeg kvalm så jeg føler at jeg ikke klarer å spise, men jeg tvinger jo i meg mat, for jeg må jo spise når jeg er syk også! Jegsitter altså nå i sofaen under dyne og te-vann koker så da får man bare lage te og ta oppi litt honning. Jeg føler at jeg ikke klarer å røre meg og sånt, men ihvetfall hvis jeg skal bli bedre i beina så må jeg prøve å gå litt, men jeg vil jo bli frisk i halsen og sånt også da, så jeg må bare klare det.. Vi får se i løpet av kvelden ihvertfall^^.

Er dere også syke? // Liker dere te med honning?

-MM

Hvem jeg er

Jeg heter Martine, jeg er 13 år og har bursdag 21.August og da blir jeg 14 år! Jeg bor i Lørenskog! Mine foreldre er skilt, så jeg bor også i Notodden! Jeg har 1 helsøster og 1 halvsøster som betyr at vi har samme mor, men ikke samme far! Jeg har ogå 2 stebrødre og 1 stesøster! Jeg går ikke på noe sport lenger, før så gikk ejg på både håndball og fotball, men etter at jeg flyttet så er det ikke så mye plass påd e lagene jeg vil gå på, så til sommeren skal jeg begynne å jogge, tøye og alt sånt til jeg finner et lag jeg vil gå på og som det er ledig plass på:) For å være ærlig så har jeg fått en del spm om hva jeg ser på på tv i fritiden, og da har jeg tenkt til å være ærlig; Jeg ser på Disney Channel mest! Fordi? Fordi jeg føler at barnsligheten aldri går ut av meg, og jeg får en del kommentarer om at jeg er barnslig når jeg ser på det! MEN, jeg visste ikke helt at man er barnslig bare for at man ser på Disney Channel.

Jeg skal være HELT ÆRLIG nå! Når jeg er hjemme med bare familien min så er jeg meg selv, men når jeg er med andre venner og på skolen og sånt, så er jeg veldig redd for å være meg selv, sånn som å få stygge kommentarer og sånt! 

Men jeg har bestemt meg om at jeg skal begynne å være meg selv, uansett hvor jeg er! Og jeg bryr meg ikke om at jeg får stygge komemntarer av å være meg selv ellerno, for jeg er den jeg er og ingen kan bestemme over hvordan jeg skal være! Etter at jeg flyttet fra det lille stedet så har jeg endra hele meg, og ihvertfall personeligheten! Før så var jeg ikke like frekk i kjeften mot familien min som jeg er nå, men jeg vet hva som har fått meg til å endre meg! Og det er etter at jeg flyttet til Lørenskog fordi her var liksom alle mye annderledes enn meg og jeg ville ikke endre meg, men jeg bare ble endra sånn plutselig og nå er det kjempe vanskelig å endre meg tilbake for jeg klarer det ikke! Men jeg skal begynne å være meg selv og bare snu ryggen til de stygge kommentarene jeg får både på nettsteder og face2face!

Jeg skrev dette innlegget for at jeg ville at dere skulle vite hvem jeg egentlig er og hvordan jeg egentlig er!

Og husk det forrige innlegget, trenger flere tips enda:)^^

-MM

Lese bloggen din?

Nå trenger jeg masse tips om hva jeg skal blogge om og da tenkte jeg at jeg kan lese bloggen din så jeg får litt tips! Dere kan også kommentere hvis dere vil, men jeg setter veldig stor pris på om dere kommenterer bloggnavnet deres så jeg får masse tips:)

-MM

Syk..

Idag er jeg hjemme fra skolen siden jeg er syk! Jeg har hatt vondt i hode i flere dager nå og jeg har blitt kjempe forkjøla også våkna jeg med skikkelig kvalme idag tidlig og da sa jeg ifra til mamma, også sa hun "Du får bli hjemme da". Så da ble jeg hjemme for å prøve å bli frisk. Nå så sitter jeg i sofaen, med dyne og te også bare koser jeg meg og venter på mamma og søstra mi skal komme hjem så de kan lage mat for jeg er kjempe sulten, men jeg orker ikke å lage mat!

Vel, nå skal jeg bare slå av pc'en og sette meg onkelig i sofaen, med dyne og en kopp te til med honning også får jeg bare prøve å kose meg så mest som mulig:)

Dere alle får ha en fin dag videre^^

-MM

Bestemte meg (bilder)

Jeg bestemte meg nå om at jeg bare tar bilder av innkjøpet mitt med pc'en denne gangen;) Jeg har ikke noe annet å gjøre så da har jeg tatt bilder og her kommer dem:)

Sko; 200,-

Parfyme (kiss of love, for women); 49,-

Mascara; 125,- (25%rabatt)

3 bh'er, 50 kr pr stk; 150,- tilsammen:)


Hva syntes dere? // Hvis dere lurer på noe så bare kommenter:)

-MM

 

Idag:)

Idag har jeg vært i Drammen å shoppet litt, men jeg glemte kameraet hos mamma så det blir innkjøpsvideo eller bilder på mandag:) I Drammen idag så lette vi egentlig mest etter jakke til meg, men selvfølgelig var det bare rare, stygge og ikke jakker til meg der så da må jeg ta også kjøpe det på strømmen ellerno:) Vi har hatt deg ganske morsomt idag, men selvfølgelig så begynner jeg å bli forkjøla så da blir det nysing, litt feber og hosting:) Jeg har drikket en kopp te med honning så får se om det hjelper ihvertfall denne kvelden, eller så får jeg bare ta meg en kopp te til med honning! Det pleier å virke når jeg er forkjøla, hvis jeg drikker det i 3 dager så pleier det å virke så jeg får se hvordan det går på mandag ihvertfall! 


Nå så driver vi å restarter pc'en min så ALT blir bort, til og med bildene av alt som er borte for godt, de bildene blir også borte, men pc'en min hadde over 1000 programmer så det blir godt at alt blir borte så det føles ut som en helt ny pc.. Pc'en min har vært ødelagt i 3 måneder nå så jeg har lånt søstera mi sin siden nhun bruker skole pc'en.. Jeg gleder meg virkelig noe helt sjukt til pc'en er ferdig og jeg innstallerer bare det jeg TRENGER, og alt det jeg hadde, det trengte jeg ikke;oo

-MM

Dagene som har vært..

Siden jeg ikke ha blogget på noen dager så skriver jeg litt om hva som har skjedd dagene siden onsdag og til idag:)

På onsdag så hadde vi ingen vanlige timer, vi hadde først et møte som egentlig var ganske morsomt og interessant, det var et (MOT) møte som vi snakka om forskjellige ting som fra å si "NEI" til røyking, alkohol og narkotika og sånt og helt til mobbing og sånt:) Også kom rektor inn og viste oss litt hvordan den nye skolen vår skal bli da vi starter i 9, for nå så går vi på brakke også er skolen (hammer) snart ferdig til høsten ihvertfall og da får vi 3 etasjer, kino sal, stor skolegård, kantine, kjempe stor gymsal osv.. Det sies at det blir "Norges mest moderneste ungsomsskole i Norge" så det blir jo ganske morsomt! Også siste timen så hadde vi sal og scene og da måtte vi øve sidne vi skal ha skuespill i September, men vi har ikke gjort ferdig alt som vi skal ha ed enda og vi må øve kjempe masse, så de som har sal og scene hadde derfor skole-dag til "kvart på 4". Fikk kjempe vondt i hode, men måtte jo øve^^


På torsdag så hadde vi vanlige timer! Vi hadde musikk da, men vi så på "the sound of music" det er sltså en film, den så vi i 7, og den er kjempe kjedelig og teit egentlig, men jaja får vel overleve nesten 3 timer med film... Så hadde vi et eller annet, husker ikke hva vi hadde alle timene, men vi slutta til vanlig tid ihvertfall og det var altså (kvart over 2) . SÅ gikk jeg hjem og satt meg ned i sofaen og slappet av litt siden jeg hadde så veldig vondt i hode at jeg nesten holdte på å dø.. Overdriver litt, men jeg hadde noe sykt vondt i hode! Så satt jeg meg på pc'en og skulle egentlig blogge, men jeg var for sliten så jeg slo den av igjen og la meg ned i senga og skulle egentlig slappe av, men jeg sovna.. Så våkna jeg og gikk å så på hotel cæcar litt etter også halvsov jeg i sofaen også kom Paradise Hotel så så jeg ferdig det også la jeg meg, siden jeg hadde enda så vondt i hode..


(Fredag) Idag så våknet jeg med skikkelig hodepine idag og, men jeg måtte på skolen, så jeg kalrte å holde ut, det var helt vanlie timer idag også, hadde gym i første time og da hadde vi "badmington" veldig morsomt egentlig! Så var det friminutt også var det norsk tror jeg også var det matfri også da skulle vi egentlig til sammlingshallen på Løknåsen, der vi pleier å være i matfri men det var selvfølgelig stengt så da var vi ute og koste oss meed å spille fotball og snakke og sånt. Da matfri var ferdig så hadde vi RLE i 2 timer tror jeg det var så var det friminutt igjen, også etter det så var det time igjen, men så kommer læreren inn i klasserommet med poser og da måtte vi ut for å plukke søppel rundt hele skolen, jeg gikk med Kesi (det var ekkelt) men hvis lærerne ikke ble fornøyde så fikk vi ikke lov til å dra hjem, så da vi var ferdig med å plukke søppel så gikk vi inn og ryddet i skapene våre også fikk vi dra hjem klokka kvart over 2! Da jeg kom hjem så pakket jeg ferdig og satt meg litt i sofaen også kom mamma hjem og da satt jeg i sofaen og hadde noe helt forferdelig vondt i hode og nesa, så jeg tok en tablett før vi dro, fordi vi skulle på toget til Kongsberg å møte pappa der også dro vi til Notodden med bil. Når vi kom hjem så var rommet mitt her hos pappa innredet og sykt fint og min stil aktig, men jeg kan ikke ta bilde av det siden jeg glemte kameraet, men neste gang jeg er her så skal jeg ta med kaeraet, ta bilde og legge det ut! :) Nå sitter jeg i senga mi med katta mi og pc'en og har enda vondt i hode, så jeg har tenkt til å ta en tablett nå snart^^


Dette var sltså mine dager:) 

Hvordan har deres dager vært fra onsdag til idag? // Har dere også hatt veldig vondt i hode i det siste? :(

-MM

 

Hvilket?

Nå har jeg tatt noen bilder også har tenkt til å ha et nytt pb på facebook, men det er så vanskelig å velge.. Jeg har også redigert dem litt fordi jeg elsker å redigere bilder så hvis dere vil at jeg skal redigere et bilde så bare kommenter det^^

Her kommer de;

1.

2.

3.

4.

5.

1, 2, 3, 4 eller 5? Trenger hjeeelp!!


Også har jeg tatt to bilder til forsidebilde som jeg også trenger hjelp til!

Her er de;

1.

2.

1 eller 2? Kommenter, trenger hjelp til dette også:)


Jeg håper jeg får hjelp fort som mulig!

-MM

Natta lesere

Nå legger jeg meg snart siden jeg skal opp tidlig og jeg er veldig sliten etter skolen og lkeser og alt sånt så nå sitter jeg i senga og skal gjøre meg klar til å legge meg til å sove og få en god natt søvn, men jeg hater at jeg må stå opp så tidlig imorra, jeg vil bare at helga skal være en uke liksom, hele tiden! Det hadde vært suuuuuper digg!!:)

Uten sminke, men helt naturlig nå! 

Natta mine søte, snille lesere!

-MM

Mandag..

Idag har det vært en fin dag:) På skolen hadde jeg de

t helt fint med noen få venner også ble jentene ut på et møte i min klasse og snakka om litt av hvert, også har egentlig dagen vært helt fin:) Jeg tenkte egentlig at jeg skulle ut å jogge idag, men jeg tror jeg tar det imorra eller på onsdag.. Ihvertfall når jeg får tid, og etter jogginga tøye litt og sånt:) Jeg har gjort en avgjørelse at jeg skal slutte å spise så veldig mye godteri og heller bli sunn og begynne å ta med meg mat på skolen siden lærerne sier hver dag "Martine, nå må du begynne å ta med deg mat på skolen". Så jeg får vel bare høre på dem da!:) Jeg hadde egentlig tenkt å ut idag også, men jeg orket ikke og var for sliten etter skolen også hadde jeg lekser som jeg tydeligvis måtte gjøre, siden mamma maste og maste, men jeg kan jo egentlig ikke få så mange anmerknigner for da får jeg ihvertfall ikke ny mobil, fordi hvis jeg får bedre karakterer i noen fag så skulle jeg kanskje få en ny mobil siden min har blitt stjelt^^

Hvordan har deres dag vært? // Har dere jogget idag? :)

10 ting du ikke vet.. Og 10 unskyldninger til å komme for sent

Vel, jeg fant en veldig kul side der det sto "10 ting vi ikke visste" og det syntes jeg var litt morsomme setninger, noen av dem ihvertfall så her er dem^^


1. Skilpadder kan puste gjennom rompa.

2. Flodhestens melk er rosa.

3. Du deler bursdagen din med minst 9 millioner andre mennesker rundt om i verden.

4. Du forbrenner flere kalorier når du sover enn når du ser på TV.

5. Det er omtrent 200 lik på Mount Everest.

6. Barn ler omtrent 400 ganger daglig, mens voksne kun ler omtrent 15 ganger daglig.

7. Den menneskelige hjernen har kapasaitet til å lagre alt du opplever.

8. Verdens yngste foreldre var 8 og 9 år og levde i Kina i 1910.

9. Sjansen for at du dør når du er på vei for å kjøpe en lottokupong er faktisk større enn at du vinner i lotto

10. Akkurat som fingeravtrykk har hvert mennesket sitt unike tungemønster.


Unskyldinger for å komme for sent.. Veldig morsomt^^

1. Klarte å sette fast en agurk og sto halve natta i kø på legevakta.

2. Katten har løpetid og klarte å fange meg i et hjørne i morges.

3. Guttungen stjal bilen og kjørte til Sverige. Måtte overføre bensinpenger før jeg kunne komme på jobb.

4. Tok feil av hodepinetabletter og konas østrogentilskudd i går kveld. Måtte spørre om veien fire ganger i dag morges. 

5. Jeg måtte spise leksene til ungene siden bikkja døde i går. Det tok lengre tid enn antatt

6. Glemte ungen på trappa hjemme og måtte snu i døra da jeg kom til barnehagen.

7. Selvportrett-tatovering over hele ryggen er visstnok ikke gjort på en liten halvtime. Fint å vite til neste gang. 

8. Oppdaget mystisk klump på ryggen og måtte haste avgårde til legen. Viste seg heldigvis bare å være en gammel tyggis.

9. Havnet i stirrekonkurranse med gullfisken og glemte tiden. Tapte dessverre til slutt. 

10. Jeg misforsto visstnok begrepet carpooling i dag morges. Tok litt tid å få henne til ikke å ringe politiet.

Hvilken var din favoritt på begge to? // Har dere flere unskyldinger så bare kommentere det!? :)

-MM


I'm sorry

Jeg har ikke blogget på 3 eller 4 dager fordi jeg har ikke hatt tid og har ikke vært helt i humør til å blogge for det er på en måte veldig mye som skjer for tiden som jeg må få ordnet opp, men nå som jeg har snakket litt om det med noen på skolen så kan jeg begynne å blogge igjen og jeg skal få masse tid til å blogge:)

Har dere forslag til hva jeg kan blogge om? // Hvor mange ganger om dagen skal jeg begynne å blogge?

Har ikke fått blogget i helgen

I helgen så har jeg ikke fått blogge noenting fordi jeg os søstra mi har vært hos bestemor og bestefar og vi ser dem nesten aldri så vi hadde mer lyst til å tilbringe helgen sammen med bestemor og bestefar så denne helgen har vært en koselig helg med dem og søstra mi! Merkelig nok så trodde jeg at jeg tok med kameraet så jeg fikk tatt nye bilder til bloggen men det gjorde jeg visst ikke så da blir det de samme bildene som dere har sett før idag og, men jeg og dere får bare overleve, så lover jeg å ta nye bilder imorra også blir det nye bilder hver dag så dere slipper å se på samme bilder hver dag!

Imorra så kommer jeg til å "dø" eller jeg kommer jo ikke til å dø, men jeg tror nok det kommer til å føles sånn siden jeg må stå opp tidlig (halv 8) og jeg vil egentlig bare sove lengre, men det kan jeg ikke fordi jeg starter halv 9! men uheldigvis så har vi matte tentamen imorra og jeg sliter i matte og det er jeg ikke redd for å si! Jeg har alltid slitet i matte!! Det er mange som tror at det er en sykdom, men det er det ikke, det er noe man er født med å slite i matte og man kan bli bedre i matte hvis man øver og driver med matte hver dag! Jeg skal begynne med det så jeg ikke trenger å få så dårlig karakter! Mamma har sagt hvis jeg får bedre karakterer så skal jeg kanskej begynne å få litt penger for karakterene mine sånn som søstra mi fikk, men det er ikke sikkert!

Når står dere opp? // Har dere en slags tentamen imorra?

Sliten og snart Paradise Hotel!

Nå er jeg kjempe sliten etter denne dagen og sitter i sofaen å blogger også blir det jo snart å se på Paradise Hotel! Jeg syntes det ikke er så kult, men det er veldig morsomt å se de dumme seg ut og hvme som går ut og sånt! :)

Idag så har jeg vært med mamma på butikken også har jeg ryddet litt, lagd video til bloggen men pc'en klikka så hele videoen ble ødelagt så jeg må prøve å heller gjøre det imorra:) Også nå skal jeg snart pakke til jeg skal til bestemor og bestefar på Flisa imorra så da blir vi kjørt til toget også tar vi tog til kongsvinger også henter de oss der:) Jeg gleder meg veldig mye til å møte dem fordi vi nesten aldri får møte dem!

Ser dere også på Paradise Hotel? // Hva skal dere i helgen?

 

Sliten og pannekaker!

Nå er jeg sliten etter en stressende og litt lang dag og sitter bare og er sulten, men mamma skal vaske ferdig så skal hun lage middag og det blir pannekaker! For å si det sånn så elsker jeg pannekaker også er det så lenge siden jeg har spist det!!

Jeg fikk det bare på en betingelse og det var hvis jeg ryddet rommet og leste om sjanger og sjangertrekk som ejg har fått beskjed om fra læreren min! Jeg gjorde det så nå er det bare å glede seg til en kjempe god og herlig middag!:) 

Istad når jeg ryddet så følte jeg meg litt som en husmor siden jeg sorterte klærne mine og rydda varene fra kiwi inn i kjøleskapet og ryddet litt i stua! Jeg hater egentlig å rydde, men hvis jeg rydder og sånt så skal jeg kanskej få litt penger til sommer og det er jo fornuftig å ha, for nå driver jeg å sparer penger til ny mobil og håper bare at jeg snart får råd. Jeg tror jeg skal kjøpe "samsung galaxy slll". Det er veldig mange som sier at den er drit dårlig og sånn, men jeg vet ikke helt om jeg skal kjøpe den eller iphone 4! Hjeelp meg!

Samsung galaxy slll, eller Iphone 4? Svar nede i kommentarfeltet:)


Hva skal dere ha til middag? // Sparer dere også til mobil?

Snart legge meg (Natta)

Etter at jeg har sett på Paradise hotel så legger jeg meg! Jeg velger å legge meg litt tidlig idag fordi jeg er kjempe sliten og trøtt også vil jeg helst være uthvilt til imorra! Idag så sovna jeg i klassen fordi jeg nesten ikke klarte å sove, og hvis jeg gjøre det en gang til så får jeg anmerkning som læreren min sa ihvertfall!

Skal dere snart legge dere? // Ser dere på Paradise Hotel?

Helt vanlig dag

Idag så har det vært en helt vanlig dag! Sto bare opp også gjorde meg klar til skolen og pakka! Idag så starta vi klokka 8, men jeg trodde vi starta halv 9 så jeg kom en halvtime for sent, men heldigvis så fikk jeg ikke anmerkning! På slutten av dagen så hadde vi "sal og scene" og da øver jeg til noe jeg, Emilie, My Linh og Synne skal si på en forestilling i September:) Også skal jeg være skuespiller, så jeg skal spille en lærer på skolen! Idag så slutta vi 2 så da dro jeg rett hjem og tok meg litt mat så satt jeg meg i sofaen med søstra mi og så litt på tv:) Morra mi kom hjem ikke så veldig lenge etter meg så da lagde hun middag også satt jeg meg bare ned i sofaen igjen! 

Nå så sitter jeg, søstra mi og mamma å ser på hotel cæcar og koser oss med litt godteri.. Jeg og mamma skulle egentlig gå en tur idag, men jeg er sliten og orker ikke! Så  da tar vi det kanskje imorra!:)

Hvordan har deres dag vært? // Ser dere også på hotel cæcar? (:

Får meg glad

Jeg har 2 sanger, de gjør meg veldig glad og får meg til å glemme hvor vondt jeg har det med mobbinga og sånt:) Det er 2 utrolig fine sanger!

Jeg kunne hørt på de hele dagen for jeg blir aldri lei dem og da blir jeg bare glad hele dagen på en måte! Og stemmene til de som synger:)

Har ikke tid til å legge til videoene så jeg legger bare ut link :)

 

1.      http://www.youtube.com/watch?v=gdzJ9wyV3QU&list=RD02yVZIOpfnhYA

2.      http://www.youtube.com/watch?v=J91ti_MpdHA

 

Håper dere liker dem dere også:)

Blir dere glade av sangene? // Syntes dere sangene er bra? // Hva syntes dere om stemmene dems? :)

Helt utslitt

Idag så sto jeg opp fordi alarmen min var på, for en eller annen grunn så da klarte jeg ikke å sove fordi naboen bråkte så veldig mye! Så da våkna jeg, satt meg på sofan og så litt på tv! Etterhvert spiste jeg litt frokost også dro jeg på strømmen med en venninne:) Kjempe koselig, men slitsomt å gå hele tiden og vi satt på en måte kanskje bare i 1 min så gikk vi videre hele tiden! SÅ nå ligger jeg på sofaen, blogger og holder på å sovne!

Linkrunden legger jeg ut iløpet av denne uken, håper dere blir med på den! Er på forrige innlegg!:)


Er dere utslitte? // Hvordan har deres dag vært?

Linkerunde

 

Nå har jeg fått veldig mange meldinger om at jeg burde ha en linkrunde på bloggen så da syntes jeg det var et ganske godt forslag så hvis du vil bli linket på bloggen i et innlegg! Jeg veldger 2 vinnere, men for å vinne det så må dere forklare hvorfor dere vil vinne det og bli linket, hva bloggen din heter og bare fornavnet ditt:)

LYKKE TIL!:)

-Martinemartens :)