martensmartine - Navn; Martine Martens Opås Alder; 13 Bursdag; 21.08.99 (21. August, 1999) Søsken; 2 Søstre, 1 stesøster og 2 stebrødre
Forside Add meg Om meg Kontakt

Laget ny..

 • 16.05.2013kl.23:09
 • (0)


Jeg fikk kommentarer der det sto at jeg skulle lage ny blogg, nå har jeg laget en ny blogg og den heter ;

http://martinemartens.blogg.no/

Gå inn å se på den hvis dere vil:) Spør om spm på den også, denne bloggen blogger jeg ikke på mer og kommenterer ikke og svarer ikke.. Så hvis dere lurer på noe så må dere sende mld eller en kommentar på den nye bloggen:)

-Martine

 • Tilbake etter bloggpausen

  • 16.05.2013kl.22:03
  • (3)


  Jeg har helt glemt å skrive at jeg har hatt en bloggpause fordi jeg har vært sinnsykt sliten i det siste at jeg ikke har orket å blogge, men nå har jeg i det siste hatt så lite å gjøre, men det har vært veldig deilig med en bloggpause fordi jeg har hatt kjempe vondt i hodet for tiden og har det enda, men ja, får bare prøve en stund da..

  Jeg har også tenkt veldig mye på om jeg skal slutte, og bare slette bloggen og starte på nytt, men jeg vet ikke.. Jeg er liksom ikke helt fornøyd med denne bloggen og jeg vet ikke hvorfor, men hva syntes dere?

  Skal jeg slette bloggen og starte på nytt? Svar så fort som mulig^^

  -MM

 • One Direction

  • 07.05.2013kl.20:56
  • (1)


  Nå skal jeg være helt ærlig, jeg er en directioner og det er veldig mange som driver å klager på at de er homser, men det de egentlig er, er 5 BESTEVENNER som lagde et boy band som har blitt populært i hele verden.. Mamma og en annen prøve og gjorde så godt dem kunne for at jeg skulle få billett men når det var våres tur etter at vi ringte så var det tomt, jeg ble super lei meg og gråt. Jeg vet at det er veldig mange som klager på at jenter og gutter er directioner, men hva er så galt.. Vi er akkurat samme mennesker som de som er beliebere, vi hater ikke og klager ikke over at folk er beliebere, men beliebere klager ovart at vi er directionere.. Skjønner ikke meningen med det. Me nå som jeg fikk vite at One Direction er på scenen og synger sin første sang så begynte jeg å gråte fordi jeg bare tenkte "hvorfor fikk jeg ikke billett" Når jeg ikke fikk billett så ble jeg helt knust, jeg klarte ikke å slutte å gråte, høre på musikken dems og tenke på dem, det var alt jeg gjorde. Jeg er også helt knust nå fordi One Direction er på scenen og jeg tenker på alle de som har billetter og er der og får se dem, men jeg er den som ikke fikk billett, mange flere som sikkert ikke fikk billett, men uansett...

  Jeg sitter nå og tenker på dem og tenker så heldige de som er der er fordi de får se/møte One Direction og jeg er så knust..

  Er dere directioner? // Fikk dere billett?

  -MM

   

 • dagen idag som har gått så langt

  • 30.04.2013kl.16:47
  • (0)


  Jeg har ikke fått blogget på noen dager nå fordi jeg har vært ganske opptatt de siste dagene, men nå har jeg tid igjen så da blir det litt blogging igjen da^^

  Idag så har det vært en vanlig da, men kan sove lenge imorra fordi da er det 1.mai^^ Men vi hadde altså naturfagsprøve som gikk kjempe bra, jeg fikk 25 poeng av et eller annet^^ I friminuttene så spilte vi fotball fordi det var sol og varmt så da gadd vi ikke å være inne! Men som jeg sa, dagen var HELT vanlig unntatt den prøven da!:)

  Hvordan har deres dag vært? // Hadde dere en slags prøve idag?

  -MM

 • Ny iphone

  • 26.04.2013kl.16:13
  • (1)


  Idag så fikk jeg en ny iphone i posten, det er en vanlig iphone 4:) Den fikk jeg av pappa og stemoren min, jeg ble så glad fordi jeg ikke har hatt iphone enda, siden ingen har giddi å kjøpe det til meg xD Men ENDELIG så fik jeg det idag:)

  Har dere iphone 4 eller 4s? // Hvilken mobil har dere? ^^

  -MM

 • Rommet mitt

  • 24.04.2013kl.14:41
  • (2)


  Nå har jeg rydda rommet mitt også tok jeg noen bilder så sånn her ser rommet mitt ut! (skal få nye ting og ommøblere etterhvert)

  Hva syntes dere? // Skal jeg ta bilder av rommet etter omøbleringa også?

  -MM

 • Rydde rommet

  • 24.04.2013kl.12:30
  • (3)


  Selv om jeg er syk så begynner jeg å føle meg bittelitt bedre.. Rommet mitt ser ut som et grisehus så jeg skal nå rydde rommet mitt også blir det kanskje noen bilder av rommet senere, hvis jeg orker:)^^ Det blir kanskje bilder av rommet mitt hos pappa også for jeg har jo to rom så neste gang jeg kommer til pappa så blir det noen bilder der ogsa:)

  Vi snakkes senere, på neste innlegg^^

  -MM

 • Syk idag også ;/

  • 24.04.2013kl.09:51
  • (0)


  Nå har jeg vært hjemme mandag, tirsdag og onsdag (idag) fordi jeg er syk! Jeg har vondt i hodet, beina, forkjøla og lei av å være syk, men imorgen så skal jeg prøve skolen da! Det er kjempe kjedelig å være syk så lenge, at det nesten ikke skal være mulig på en måte.. Når jeg spiser middag, kveldsmat og sånt så blir jeg kvalm så jeg føler at jeg ikke klarer å spise, men jeg tvinger jo i meg mat, for jeg må jo spise når jeg er syk også! Jegsitter altså nå i sofaen under dyne og te-vann koker så da får man bare lage te og ta oppi litt honning. Jeg føler at jeg ikke klarer å røre meg og sånt, men ihvetfall hvis jeg skal bli bedre i beina så må jeg prøve å gå litt, men jeg vil jo bli frisk i halsen og sånt også da, så jeg må bare klare det.. Vi får se i løpet av kvelden ihvertfall^^.

  Er dere også syke? // Liker dere te med honning?

  -MM

 • Hvem jeg er

  • 23.04.2013kl.13:04
  • (1)


  Jeg heter Martine, jeg er 13 år og har bursdag 21.August og da blir jeg 14 år! Jeg bor i Lørenskog! Mine foreldre er skilt, så jeg bor også i Notodden! Jeg har 1 helsøster og 1 halvsøster som betyr at vi har samme mor, men ikke samme far! Jeg har ogå 2 stebrødre og 1 stesøster! Jeg går ikke på noe sport lenger, før så gikk ejg på både håndball og fotball, men etter at jeg flyttet så er det ikke så mye plass påd e lagene jeg vil gå på, så til sommeren skal jeg begynne å jogge, tøye og alt sånt til jeg finner et lag jeg vil gå på og som det er ledig plass på:) For å være ærlig så har jeg fått en del spm om hva jeg ser på på tv i fritiden, og da har jeg tenkt til å være ærlig; Jeg ser på Disney Channel mest! Fordi? Fordi jeg føler at barnsligheten aldri går ut av meg, og jeg får en del kommentarer om at jeg er barnslig når jeg ser på det! MEN, jeg visste ikke helt at man er barnslig bare for at man ser på Disney Channel.

  Jeg skal være HELT ÆRLIG nå! Når jeg er hjemme med bare familien min så er jeg meg selv, men når jeg er med andre venner og på skolen og sånt, så er jeg veldig redd for å være meg selv, sånn som å få stygge kommentarer og sånt! 

  Men jeg har bestemt meg om at jeg skal begynne å være meg selv, uansett hvor jeg er! Og jeg bryr meg ikke om at jeg får stygge komemntarer av å være meg selv ellerno, for jeg er den jeg er og ingen kan bestemme over hvordan jeg skal være! Etter at jeg flyttet fra det lille stedet så har jeg endra hele meg, og ihvertfall personeligheten! Før så var jeg ikke like frekk i kjeften mot familien min som jeg er nå, men jeg vet hva som har fått meg til å endre meg! Og det er etter at jeg flyttet til Lørenskog fordi her var liksom alle mye annderledes enn meg og jeg ville ikke endre meg, men jeg bare ble endra sånn plutselig og nå er det kjempe vanskelig å endre meg tilbake for jeg klarer det ikke! Men jeg skal begynne å være meg selv og bare snu ryggen til de stygge kommentarene jeg får både på nettsteder og face2face!

  Jeg skrev dette innlegget for at jeg ville at dere skulle vite hvem jeg egentlig er og hvordan jeg egentlig er!

  Og husk det forrige innlegget, trenger flere tips enda:)^^

  -MM

 • Lese bloggen din?

  • 23.04.2013kl.11:40
  • (2)


  Nå trenger jeg masse tips om hva jeg skal blogge om og da tenkte jeg at jeg kan lese bloggen din så jeg får litt tips! Dere kan også kommentere hvis dere vil, men jeg setter veldig stor pris på om dere kommenterer bloggnavnet deres så jeg får masse tips:)

  -MM

 • Syk..

  • 22.04.2013kl.14:28
  • (1)


  Idag er jeg hjemme fra skolen siden jeg er syk! Jeg har hatt vondt i hode i flere dager nå og jeg har blitt kjempe forkjøla også våkna jeg med skikkelig kvalme idag tidlig og da sa jeg ifra til mamma, også sa hun "Du får bli hjemme da". Så da ble jeg hjemme for å prøve å bli frisk. Nå så sitter jeg i sofaen, med dyne og te også bare koser jeg meg og venter på mamma og søstra mi skal komme hjem så de kan lage mat for jeg er kjempe sulten, men jeg orker ikke å lage mat!

  Vel, nå skal jeg bare slå av pc'en og sette meg onkelig i sofaen, med dyne og en kopp te til med honning også får jeg bare prøve å kose meg så mest som mulig:)

  Dere alle får ha en fin dag videre^^

  -MM

 • Bestemte meg (bilder)

  • 20.04.2013kl.21:45
  • (1)


  Jeg bestemte meg nå om at jeg bare tar bilder av innkjøpet mitt med pc'en denne gangen;) Jeg har ikke noe annet å gjøre så da har jeg tatt bilder og her kommer dem:)

  Sko; 200,-

  Parfyme (kiss of love, for women); 49,-

  Mascara; 125,- (25%rabatt)

  3 bh'er, 50 kr pr stk; 150,- tilsammen:)


  Hva syntes dere? // Hvis dere lurer på noe så bare kommenter:)

  -MM

   

 • Idag:)

  • 20.04.2013kl.19:51
  • (0)


  Idag har jeg vært i Drammen å shoppet litt, men jeg glemte kameraet hos mamma så det blir innkjøpsvideo eller bilder på mandag:) I Drammen idag så lette vi egentlig mest etter jakke til meg, men selvfølgelig var det bare rare, stygge og ikke jakker til meg der så da må jeg ta også kjøpe det på strømmen ellerno:) Vi har hatt deg ganske morsomt idag, men selvfølgelig så begynner jeg å bli forkjøla så da blir det nysing, litt feber og hosting:) Jeg har drikket en kopp te med honning så får se om det hjelper ihvertfall denne kvelden, eller så får jeg bare ta meg en kopp te til med honning! Det pleier å virke når jeg er forkjøla, hvis jeg drikker det i 3 dager så pleier det å virke så jeg får se hvordan det går på mandag ihvertfall! 


  Nå så driver vi å restarter pc'en min så ALT blir bort, til og med bildene av alt som er borte for godt, de bildene blir også borte, men pc'en min hadde over 1000 programmer så det blir godt at alt blir borte så det føles ut som en helt ny pc.. Pc'en min har vært ødelagt i 3 måneder nå så jeg har lånt søstera mi sin siden nhun bruker skole pc'en.. Jeg gleder meg virkelig noe helt sjukt til pc'en er ferdig og jeg innstallerer bare det jeg TRENGER, og alt det jeg hadde, det trengte jeg ikke;oo

  -MM

 • Dagene som har vært..

  • 19.04.2013kl.21:30
  • (0)


  Siden jeg ikke ha blogget på noen dager så skriver jeg litt om hva som har skjedd dagene siden onsdag og til idag:)

  På onsdag så hadde vi ingen vanlige timer, vi hadde først et møte som egentlig var ganske morsomt og interessant, det var et (MOT) møte som vi snakka om forskjellige ting som fra å si "NEI" til røyking, alkohol og narkotika og sånt og helt til mobbing og sånt:) Også kom rektor inn og viste oss litt hvordan den nye skolen vår skal bli da vi starter i 9, for nå så går vi på brakke også er skolen (hammer) snart ferdig til høsten ihvertfall og da får vi 3 etasjer, kino sal, stor skolegård, kantine, kjempe stor gymsal osv.. Det sies at det blir "Norges mest moderneste ungsomsskole i Norge" så det blir jo ganske morsomt! Også siste timen så hadde vi sal og scene og da måtte vi øve sidne vi skal ha skuespill i September, men vi har ikke gjort ferdig alt som vi skal ha ed enda og vi må øve kjempe masse, så de som har sal og scene hadde derfor skole-dag til "kvart på 4". Fikk kjempe vondt i hode, men måtte jo øve^^


  På torsdag så hadde vi vanlige timer! Vi hadde musikk da, men vi så på "the sound of music" det er sltså en film, den så vi i 7, og den er kjempe kjedelig og teit egentlig, men jaja får vel overleve nesten 3 timer med film... Så hadde vi et eller annet, husker ikke hva vi hadde alle timene, men vi slutta til vanlig tid ihvertfall og det var altså (kvart over 2) . SÅ gikk jeg hjem og satt meg ned i sofaen og slappet av litt siden jeg hadde så veldig vondt i hode at jeg nesten holdte på å dø.. Overdriver litt, men jeg hadde noe sykt vondt i hode! Så satt jeg meg på pc'en og skulle egentlig blogge, men jeg var for sliten så jeg slo den av igjen og la meg ned i senga og skulle egentlig slappe av, men jeg sovna.. Så våkna jeg og gikk å så på hotel cæcar litt etter også halvsov jeg i sofaen også kom Paradise Hotel så så jeg ferdig det også la jeg meg, siden jeg hadde enda så vondt i hode..


  (Fredag) Idag så våknet jeg med skikkelig hodepine idag og, men jeg måtte på skolen, så jeg kalrte å holde ut, det var helt vanlie timer idag også, hadde gym i første time og da hadde vi "badmington" veldig morsomt egentlig! Så var det friminutt også var det norsk tror jeg også var det matfri også da skulle vi egentlig til sammlingshallen på Løknåsen, der vi pleier å være i matfri men det var selvfølgelig stengt så da var vi ute og koste oss meed å spille fotball og snakke og sånt. Da matfri var ferdig så hadde vi RLE i 2 timer tror jeg det var så var det friminutt igjen, også etter det så var det time igjen, men så kommer læreren inn i klasserommet med poser og da måtte vi ut for å plukke søppel rundt hele skolen, jeg gikk med Kesi (det var ekkelt) men hvis lærerne ikke ble fornøyde så fikk vi ikke lov til å dra hjem, så da vi var ferdig med å plukke søppel så gikk vi inn og ryddet i skapene våre også fikk vi dra hjem klokka kvart over 2! Da jeg kom hjem så pakket jeg ferdig og satt meg litt i sofaen også kom mamma hjem og da satt jeg i sofaen og hadde noe helt forferdelig vondt i hode og nesa, så jeg tok en tablett før vi dro, fordi vi skulle på toget til Kongsberg å møte pappa der også dro vi til Notodden med bil. Når vi kom hjem så var rommet mitt her hos pappa innredet og sykt fint og min stil aktig, men jeg kan ikke ta bilde av det siden jeg glemte kameraet, men neste gang jeg er her så skal jeg ta med kaeraet, ta bilde og legge det ut! :) Nå sitter jeg i senga mi med katta mi og pc'en og har enda vondt i hode, så jeg har tenkt til å ta en tablett nå snart^^


  Dette var sltså mine dager:) 

  Hvordan har deres dager vært fra onsdag til idag? // Har dere også hatt veldig vondt i hode i det siste? :(

  -MM

   

 • Hvilket?

  • 16.04.2013kl.12:43
  • (2)


  Nå har jeg tatt noen bilder også har tenkt til å ha et nytt pb på facebook, men det er så vanskelig å velge.. Jeg har også redigert dem litt fordi jeg elsker å redigere bilder så hvis dere vil at jeg skal redigere et bilde så bare kommenter det^^

  Her kommer de;

  1.

  2.

  3.

  4.

  5.

  1, 2, 3, 4 eller 5? Trenger hjeeelp!!


  Også har jeg tatt to bilder til forsidebilde som jeg også trenger hjelp til!

  Her er de;

  1.

  2.

  1 eller 2? Kommenter, trenger hjelp til dette også:)


  Jeg håper jeg får hjelp fort som mulig!

  -MM

 • Natta lesere

  • 15.04.2013kl.22:47
  • (1)


  Nå legger jeg meg snart siden jeg skal opp tidlig og jeg er veldig sliten etter skolen og lkeser og alt sånt så nå sitter jeg i senga og skal gjøre meg klar til å legge meg til å sove og få en god natt søvn, men jeg hater at jeg må stå opp så tidlig imorra, jeg vil bare at helga skal være en uke liksom, hele tiden! Det hadde vært suuuuuper digg!!:)

  Uten sminke, men helt naturlig nå! 

  Natta mine søte, snille lesere!

  -MM

 • Mandag..

  • 15.04.2013kl.20:24
  • (0)


  Idag har det vært en fin dag:) På skolen hadde jeg de

  t helt fint med noen få venner også ble jentene ut på et møte i min klasse og snakka om litt av hvert, også har egentlig dagen vært helt fin:) Jeg tenkte egentlig at jeg skulle ut å jogge idag, men jeg tror jeg tar det imorra eller på onsdag.. Ihvertfall når jeg får tid, og etter jogginga tøye litt og sånt:) Jeg har gjort en avgjørelse at jeg skal slutte å spise så veldig mye godteri og heller bli sunn og begynne å ta med meg mat på skolen siden lærerne sier hver dag "Martine, nå må du begynne å ta med deg mat på skolen". Så jeg får vel bare høre på dem da!:) Jeg hadde egentlig tenkt å ut idag også, men jeg orket ikke og var for sliten etter skolen også hadde jeg lekser som jeg tydeligvis måtte gjøre, siden mamma maste og maste, men jeg kan jo egentlig ikke få så mange anmerknigner for da får jeg ihvertfall ikke ny mobil, fordi hvis jeg får bedre karakterer i noen fag så skulle jeg kanskje få en ny mobil siden min har blitt stjelt^^

  Hvordan har deres dag vært? // Har dere jogget idag? :)

 • 10 ting du ikke vet.. Og 10 unskyldninger til å komme for sent

  • 15.04.2013kl.18:44
  • (0)


  Vel, jeg fant en veldig kul side der det sto "10 ting vi ikke visste" og det syntes jeg var litt morsomme setninger, noen av dem ihvertfall så her er dem^^


  1. Skilpadder kan puste gjennom rompa.

  2. Flodhestens melk er rosa.

  3. Du deler bursdagen din med minst 9 millioner andre mennesker rundt om i verden.

  4. Du forbrenner flere kalorier når du sover enn når du ser på TV.

  5. Det er omtrent 200 lik på Mount Everest.

  6. Barn ler omtrent 400 ganger daglig, mens voksne kun ler omtrent 15 ganger daglig.

  7. Den menneskelige hjernen har kapasaitet til å lagre alt du opplever.

  8. Verdens yngste foreldre var 8 og 9 år og levde i Kina i 1910.

  9. Sjansen for at du dør når du er på vei for å kjøpe en lottokupong er faktisk større enn at du vinner i lotto

  10. Akkurat som fingeravtrykk har hvert mennesket sitt unike tungemønster.


  Unskyldinger for å komme for sent.. Veldig morsomt^^

  1. Klarte å sette fast en agurk og sto halve natta i kø på legevakta.

  2. Katten har løpetid og klarte å fange meg i et hjørne i morges.

  3. Guttungen stjal bilen og kjørte til Sverige. Måtte overføre bensinpenger før jeg kunne komme på jobb.

  4. Tok feil av hodepinetabletter og konas østrogentilskudd i går kveld. Måtte spørre om veien fire ganger i dag morges. 

  5. Jeg måtte spise leksene til ungene siden bikkja døde i går. Det tok lengre tid enn antatt

  6. Glemte ungen på trappa hjemme og måtte snu i døra da jeg kom til barnehagen.

  7. Selvportrett-tatovering over hele ryggen er visstnok ikke gjort på en liten halvtime. Fint å vite til neste gang. 

  8. Oppdaget mystisk klump på ryggen og måtte haste avgårde til legen. Viste seg heldigvis bare å være en gammel tyggis.

  9. Havnet i stirrekonkurranse med gullfisken og glemte tiden. Tapte dessverre til slutt. 

  10. Jeg misforsto visstnok begrepet carpooling i dag morges. Tok litt tid å få henne til ikke å ringe politiet.

  Hvilken var din favoritt på begge to? // Har dere flere unskyldinger så bare kommentere det!? :)

  -MM


 • I'm sorry

  • 11.04.2013kl.15:22
  • (0)


  Jeg har ikke blogget på 3 eller 4 dager fordi jeg har ikke hatt tid og har ikke vært helt i humør til å blogge for det er på en måte veldig mye som skjer for tiden som jeg må få ordnet opp, men nå som jeg har snakket litt om det med noen på skolen så kan jeg begynne å blogge igjen og jeg skal få masse tid til å blogge:)

  Har dere forslag til hva jeg kan blogge om? // Hvor mange ganger om dagen skal jeg begynne å blogge?

 • Har ikke fått blogget i helgen

  • 07.04.2013kl.13:21
  • (0)


  I helgen så har jeg ikke fått blogge noenting fordi jeg os søstra mi har vært hos bestemor og bestefar og vi ser dem nesten aldri så vi hadde mer lyst til å tilbringe helgen sammen med bestemor og bestefar så denne helgen har vært en koselig helg med dem og søstra mi! Merkelig nok så trodde jeg at jeg tok med kameraet så jeg fikk tatt nye bilder til bloggen men det gjorde jeg visst ikke så da blir det de samme bildene som dere har sett før idag og, men jeg og dere får bare overleve, så lover jeg å ta nye bilder imorra også blir det nye bilder hver dag så dere slipper å se på samme bilder hver dag!

  Imorra så kommer jeg til å "dø" eller jeg kommer jo ikke til å dø, men jeg tror nok det kommer til å føles sånn siden jeg må stå opp tidlig (halv 8) og jeg vil egentlig bare sove lengre, men det kan jeg ikke fordi jeg starter halv 9! men uheldigvis så har vi matte tentamen imorra og jeg sliter i matte og det er jeg ikke redd for å si! Jeg har alltid slitet i matte!! Det er mange som tror at det er en sykdom, men det er det ikke, det er noe man er født med å slite i matte og man kan bli bedre i matte hvis man øver og driver med matte hver dag! Jeg skal begynne med det så jeg ikke trenger å få så dårlig karakter! Mamma har sagt hvis jeg får bedre karakterer så skal jeg kanskej begynne å få litt penger for karakterene mine sånn som søstra mi fikk, men det er ikke sikkert!

  Når står dere opp? // Har dere en slags tentamen imorra?

 • Sliten og snart Paradise Hotel!

  • 04.04.2013kl.21:18
  • (0)


  Nå er jeg kjempe sliten etter denne dagen og sitter i sofaen å blogger også blir det jo snart å se på Paradise Hotel! Jeg syntes det ikke er så kult, men det er veldig morsomt å se de dumme seg ut og hvme som går ut og sånt! :)

  Idag så har jeg vært med mamma på butikken også har jeg ryddet litt, lagd video til bloggen men pc'en klikka så hele videoen ble ødelagt så jeg må prøve å heller gjøre det imorra:) Også nå skal jeg snart pakke til jeg skal til bestemor og bestefar på Flisa imorra så da blir vi kjørt til toget også tar vi tog til kongsvinger også henter de oss der:) Jeg gleder meg veldig mye til å møte dem fordi vi nesten aldri får møte dem!

  Ser dere også på Paradise Hotel? // Hva skal dere i helgen?

   

 • Sliten og pannekaker!

  • 04.04.2013kl.16:40
  • (3)


  Nå er jeg sliten etter en stressende og litt lang dag og sitter bare og er sulten, men mamma skal vaske ferdig så skal hun lage middag og det blir pannekaker! For å si det sånn så elsker jeg pannekaker også er det så lenge siden jeg har spist det!!

  Jeg fikk det bare på en betingelse og det var hvis jeg ryddet rommet og leste om sjanger og sjangertrekk som ejg har fått beskjed om fra læreren min! Jeg gjorde det så nå er det bare å glede seg til en kjempe god og herlig middag!:) 

  Istad når jeg ryddet så følte jeg meg litt som en husmor siden jeg sorterte klærne mine og rydda varene fra kiwi inn i kjøleskapet og ryddet litt i stua! Jeg hater egentlig å rydde, men hvis jeg rydder og sånt så skal jeg kanskej få litt penger til sommer og det er jo fornuftig å ha, for nå driver jeg å sparer penger til ny mobil og håper bare at jeg snart får råd. Jeg tror jeg skal kjøpe "samsung galaxy slll". Det er veldig mange som sier at den er drit dårlig og sånn, men jeg vet ikke helt om jeg skal kjøpe den eller iphone 4! Hjeelp meg!

  Samsung galaxy slll, eller Iphone 4? Svar nede i kommentarfeltet:)


  Hva skal dere ha til middag? // Sparer dere også til mobil?

 • Snart legge meg (Natta)

  • 03.04.2013kl.21:46
  • (0)


  Etter at jeg har sett på Paradise hotel så legger jeg meg! Jeg velger å legge meg litt tidlig idag fordi jeg er kjempe sliten og trøtt også vil jeg helst være uthvilt til imorra! Idag så sovna jeg i klassen fordi jeg nesten ikke klarte å sove, og hvis jeg gjøre det en gang til så får jeg anmerkning som læreren min sa ihvertfall!

  Skal dere snart legge dere? // Ser dere på Paradise Hotel?

 • Helt vanlig dag

  • 03.04.2013kl.19:41
  • (4)


  Idag så har det vært en helt vanlig dag! Sto bare opp også gjorde meg klar til skolen og pakka! Idag så starta vi klokka 8, men jeg trodde vi starta halv 9 så jeg kom en halvtime for sent, men heldigvis så fikk jeg ikke anmerkning! På slutten av dagen så hadde vi "sal og scene" og da øver jeg til noe jeg, Emilie, My Linh og Synne skal si på en forestilling i September:) Også skal jeg være skuespiller, så jeg skal spille en lærer på skolen! Idag så slutta vi 2 så da dro jeg rett hjem og tok meg litt mat så satt jeg meg i sofaen med søstra mi og så litt på tv:) Morra mi kom hjem ikke så veldig lenge etter meg så da lagde hun middag også satt jeg meg bare ned i sofaen igjen! 

  Nå så sitter jeg, søstra mi og mamma å ser på hotel cæcar og koser oss med litt godteri.. Jeg og mamma skulle egentlig gå en tur idag, men jeg er sliten og orker ikke! Så  da tar vi det kanskje imorra!:)

  Hvordan har deres dag vært? // Ser dere også på hotel cæcar? (:

 • Får meg glad

  • 02.04.2013kl.22:05
  • (0)


  Jeg har 2 sanger, de gjør meg veldig glad og får meg til å glemme hvor vondt jeg har det med mobbinga og sånt:) Det er 2 utrolig fine sanger!

  Jeg kunne hørt på de hele dagen for jeg blir aldri lei dem og da blir jeg bare glad hele dagen på en måte! Og stemmene til de som synger:)

  Har ikke tid til å legge til videoene så jeg legger bare ut link :)

   

  1.      http://www.youtube.com/watch?v=gdzJ9wyV3QU&list=RD02yVZIOpfnhYA

  2.      http://www.youtube.com/watch?v=J91ti_MpdHA

   

  Håper dere liker dem dere også:)

  Blir dere glade av sangene? // Syntes dere sangene er bra? // Hva syntes dere om stemmene dems? :)

 • Helt utslitt

  • 02.04.2013kl.21:10
  • (2)


  Idag så sto jeg opp fordi alarmen min var på, for en eller annen grunn så da klarte jeg ikke å sove fordi naboen bråkte så veldig mye! Så da våkna jeg, satt meg på sofan og så litt på tv! Etterhvert spiste jeg litt frokost også dro jeg på strømmen med en venninne:) Kjempe koselig, men slitsomt å gå hele tiden og vi satt på en måte kanskje bare i 1 min så gikk vi videre hele tiden! SÅ nå ligger jeg på sofaen, blogger og holder på å sovne!

  Linkrunden legger jeg ut iløpet av denne uken, håper dere blir med på den! Er på forrige innlegg!:)


  Er dere utslitte? // Hvordan har deres dag vært?

 • Linkerunde

  • 02.04.2013kl.18:55
  • (2)


   

  Nå har jeg fått veldig mange meldinger om at jeg burde ha en linkrunde på bloggen så da syntes jeg det var et ganske godt forslag så hvis du vil bli linket på bloggen i et innlegg! Jeg veldger 2 vinnere, men for å vinne det så må dere forklare hvorfor dere vil vinne det og bli linket, hva bloggen din heter og bare fornavnet ditt:)

  LYKKE TIL!:)

  -Martinemartens :)

 • R.I.P oldemor! 31.03.2013

  • 31.03.2013kl.22:18
  • (0)


  Det er så rart å tenke at du er borte, jeg var så glad i deg selv om jeg nesten ikke fikk møte deg så mye! Jeg savner deg noe helt sykt!! 

  Egentlig så er det så rart å tenke på at jeg har mista oldemoren min, jeg trodde hun ikke skulle dø før jeg kanskje ble 16-18 år, men hun døde da jeg var 13! Jeg kommer liksom til å tanke på henne hver dag og jeg håper vi en gang ses oppi himmelen! Hvorfor måtte denne dagen bli idag!!?? 

  Vi som skulle ta et familiebilde i mai med hele familien i Mai, men da blir du ikke med, og det blir så rar følelse og tenke på at du er borte for godt :( 

  Dagene blir ikke det samme uten henne! Jeg husker alle gangene hun skulle få meg til å le fordi hun elsket latteren min! Og alle gangene hun matet meg under bordet fordi jeg pleide å sitte oppned! Har hatt veldig mange, gode minner med henne og ejg skaøl aldri glemme dem!

  ELSKER DEG OLDEMOR!

  Hvordan har deres dag vært? // Har dere flere oldemødre igjen?

 • 31.03.2013

  • 31.03.2013kl.22:17
  • (0)


  Det er så rart å tenke at du er borte, jeg var så glad i deg selv om jeg nesten ikke fikk møte deg så mye! Jeg savner deg noe helt sykt!! 

  Egentlig så er det så rart å tenke på at jeg har mista oldemoren min, jeg trodde hun ikke skulle dø før jeg kanskje ble 16-18 år, men hun døde da jeg var 13! Jeg kommer liksom til å tanke på henne hver dag og jeg håper vi en gang ses oppi himmelen! Hvorfor måtte denne dagen bli idag!!?? 

  Vi som skulle ta et familiebilde i mai med hele familien i Mai, men da blir du ikke med, og det blir så rar følelse og tenke på at du er borte for godt :( 

  Dagene blir ikke det samme uten henne! Jeg husker alle gangene hun skulle få meg til å le fordi hun elsket latteren min! Og alle gangene hun matet meg under bordet fordi jeg pleide å sitte oppned! Har hatt veldig mange, gode minner med henne og ejg skaøl aldri glemme dem!

  ELSKER DEG OLDEMOR!

  Hvordan har deres dag vært? // Har dere flere oldemødre igjen?

 • Endelig hjemme

  • 31.03.2013kl.20:18
  • (0)


  Ååååååe, endelig er man hjemme da, etter en lang og koselig påskeferie! MEN påskeferien er enda ikke slutt, starter ikke før på onsdag:)

  Men denne dagen har ikke vært så koselig, untatt det å treffe mamma igjen, men det som ikke er så koselig er at oldemoren min døde halv 4 inatt og det var utrolig trist og kjedelig for nå har jeg ingen oldemødre og ingen oldefedre lenger... 

  Har dere noen oldemødre/oldefedre igjen? // Har dere hatt en koselig dag?

   

 • Endelig hjemme

  • 31.03.2013kl.20:16
  • (0)


  Ååååååe, endelig er man hjemme da, etter en lang og koselig påskeferie! MEN påskeferien er enda ikke slutt, starter ikke før på onsdag:)

  Men denne dagen har ikke vært så koselig, untatt det å treffe mamma igjen, men det som ikke er så koselig er at oldemoren min døde halv 4 inatt og det var utrolig trist og kjedelig for nå har jeg ingen oldemødre og ingen oldefedre lenger... 

  Har dere noen oldemødre/oldefedre igjen? // Har dere hatt en koselig dag?

   

 • Forstua tommelen

  • 25.03.2013kl.22:28
  • (0)


  Var ute med familien idag også i den ene bakken vi lagde på jordet så sitter jeg på et sånt stort akebrett og sklir nedover, hopper og tommelene min setter seg fast i akebrettet også lander den hardt rett ned på bakken (var is der) ! Først så trudde jeg at jeg hadde brukket den og de trudde de andre også, men vi fant bare KANSKJE ut at den ikke er brukket! Kjennes ut som den er brukket men vi skal se hvordan den er imorra og om den er mer hoven! ;//

   Først tok jeg bilde av den her før bandasjen..

   ekke verdens beste familie til å ta på bandasje på en forstua tommel ;(

  Sååå vondt, klarer ikke å røre på den engang for da kommer jeg til å skrike så hele verden hører meg, eller kanskje litt overdrivent, men kommer til å skrike og gråte!!

   Har dere forstua tommelen før? // Syntes dere det er vondt å forstue tommelen?


 • Utedag!

  • 24.03.2013kl.17:04
  • (0)


  Da har man vært ute i hagen og lagd bakker selv med familien min på jordet siden vi bor på en gård også har vi da kjørt med ski, akt og sånn nedover de bakkene! Nå fryser jeg og er sliten og venter bare på at pappa skal bli ferdig med grillinga så det smart blir middag!:)

  Jeg har noen få bilder som jeg har tatt så dere ser hvor fint vær vi har det og hvor mye vi har kost oss :) (bare bilder av noen ikke stesøstra og stebroren min siden de ikke ville) men her er de!<3  Hva har dere gjort idag? // Har dere også lagd noej baner i hagen idag?:)

  -Martensmartine

   

 • Begynne med ukens spørsmål..

  • 20.03.2013kl.21:07
  • (1)


  Nå har jeg altså tenkt til å begynne med ukens spørsmål, så det begynner idag så dere kan allerede begynne å sende inn spm nå så tar jeg den på fredag siden jeg skal bort i påske så tar jeg en etter påskeferien og sånn fortsetter det så begynn å send inn spm til meg så svarer jeg 101% ærlig!!

  Legger dere igjen et eller flere spm så smiler jeg og flere videoer blir det og mer blogging;)

  Martensmartine!

 • ÅÅÅ, JEG ER SÅ LEI!!

  • 20.03.2013kl.18:00
  • (0)


  Åååååå, hvorfor!??

  Okei, nå skal dere høre! Jeg er så lei av alle som går rundt og baksnakker folk som kanskje bruker litt mye sminke og sånn og hvis man bruker brunkrem så går de rundt og sier at vi har klint "bæsj" i trynet! Men herregud da, dem har ikke hørt om sminke skulle man trodd og kan ikke sånne mennesker som erter og mobbe la folk være som de er og respektere det!! 

  Vel, jeg bruker kanskje sminke sånn som solpudder og litt brunkrem, mascara og lipgloss, men de betyr ikke at folk skal gå rundt å baksnakke folk og bare snakke dritt om de, det betyr at man vil være sånn! Jeg kjenner kjempe mange som går med brukrem og litt mer sminke men de er bare sånn, det er sånn dem vil være og det må da alle foklk respektere..

  Nå er jeg ikke sur, men bare veldig lei av at folk ikke lar noen få være sånn de er og vil.. Jeg sier bare; RESPEKTER OG LA FOLK VÆRE SÅNN DE VIL!!

  Også er jeg veldig lei av MASSE mer, men det klarer jeg nok og holde inni meg! 

  Er dere også lei av det? // Er dere også lei av kjempe masse?

  -Martensmartine

 • I'm back on my blogg :3

  • 07.03.2013kl.18:53
  • (0)


  Now I'm back on my blogg after a holiday from the blogg!

  Hhaha, sorry for at jeg ikke har blogga, men jeg har hatt en liten ferie fra blogginga så jeg bare kan få slapppe av litt innimellom enn å blogge sååååå indelig mye hele tiden! :3


  Men, igår så var jeg på kino med Helena, Adrian og Jørgen, kjempe gøy! Filmen vi så het Parker, men vi fikk oss nesten ikke inn etter at vi hadde kjøpt biletter fordi det var 15 og han bilettvakten var jo så JÆVELIG streng, men han sa at dette er den første og siste gangen han gjør det! ;*

  Hva gjorde dere igår? // Har det skjedd på dere før?

 • Redigeringsprogram

  • 01.03.2013kl.17:17
  • (1)


  Jeg har alltid brukt picmonkey som redigeringsprogram før, men det er så mange som har sagt at jeg burde bytte til pixlr, så jeg prøvde det og da innså jeg hvor bra det faktisk var og hvor mye man kunne gjøre der så da begynte jeg å prøve meg litt fram ogsånt og da ble jeg veldig sånn ivrig så nå anbefaler jeg pixlr! Prøv det ut, du kommer til å bare elske det!:)

  Før;Etter;

  Før; Etter;

  Før;Etter;

  Før;Etter;

  Dere burde prøve det;) Ble kanskje litt overdrivent, men det går ann å ta litt mindre greier enn det jeg gjorde! Prøv det og dere komemr til å elske det!

  Bruker dere det nå? // Skal dere begynne å bruke det? // Skal dere prøve det?

 • Dagens OUTFITS

  • 01.03.2013kl.12:06
  • (0)


  Idag så har jeg på meg en grå kosebukse (den er kjempe deilig) og en grå singelett som det står "lucky" på også har jeg på blå converse!<3

  Den er kjøpt på Cubus!

  Den er også kjøpt på Cubus!

  Skoene er kjøpt i Spania (husker ikke hvilken butikk)!

  Hva syntes dere? // Har dere også samme klær?

 • Forslag?

  • 23.02.2013kl.15:50
  • (4)


  Har dere noen få forslag til hva jeg kan blogge om? Hva som helst! Jeg sitter å tenker og tenker og lurer på hva dere egentlig vil at jeg skal blogge om?! Har dere noen forslag, trenger det fort.. Har ikke blogga så VELDIG mye i det siste, men det skal bli MYE mer hvis jeg får noen få forslag:)

  BLOGGES

  -MartensMartine:)


 • Natta ;*

  • 21.02.2013kl.00:21
  • (0)


  Legger meeeeg<3

  veldig lite innlegg:(

  BLOGGES

  -MartensMartine:)

 • Kooos!!<3

  • 20.02.2013kl.22:35
  • (3)


  Idag så våkna jeg opp og gikk å dusje og ordna meg også pakka jeg til å dra til Flisa:) Pappa, stemoren min og stesøsknene mine kommer imorra (torsdag) til Flisa.. På lørdag så skal vi stå på slalom/snowboard og det blir kooos:)

  Men idag etter at vi tok 1 times tog til Kongsvinger så kom bestemor og bestefar og henta meg og søstra mi på Konsvinger også dro vi til dem på Flisa.. Men det som var så kos er at vi endelig fikk sett de igjen for det er så sykt lenge siden vi så dem sist.. Det var så kos også viser de så mye kjærlighet og oppmerksomhet til oss så ikveld har vi sett på idol og snakka om hva vi har gjort i det siste og hvordan vi har det ogsånn.. Også lagde bestemor verdens beste middag, hun er kjempe flink også lagde vi kake! 

  Det er kjempe kos å være hos besteforeldrene våre for de er så snille og koselige at jeg nesten ikke vil dra hjem igjen!! 

  Nå så la bestemor og bestefar seg for å lese litt og sove etter det:) Mens jeg og søstra mi sitter lenger oppe å ser på tv og koser oss med kake:)

  Hvordan har deres dag vært?

  Hva skal dere i vinterferien?

  Syntes dere også at det er kos å besøke besteforeldrene deres?


  BLOGGES

  -MartensMartine:)

 • Spørsmålsrunde

  • 19.02.2013kl.22:06
  • (5)


  Skal ha spørsmålsrunde (med video) nå:) Jeg lover og skal være 100% ærlig på svarene!! Videoen kommer ut på enten søndag eller mandag siden jeg skal bort til søndag!<3 

  Da kommer videoen ut om noen dager så send inn MASSE spm til søndag eller mandag!! 

  BLOGGES

  -MartensMartine:)

 • Hadde du gått med dette?

  • 17.02.2013kl.16:36
  • (0)


  Stem på hvor mange du vil i kommentar fletet hva du hadde gått med... :)

   

  1.      Kule one direction ting, hvis du er directioner.. Hadde du gått med det, eller hadde du gitt det bort hvis du hadde fått det!? :)

  2.         Kule sommer klær:) Hadde du kjøpt det og gått med det, eller gitt det bort (ikke kjøpt det) ?:)

   

  3.              Would you wear this? hmmm..? :)

  4.           Kule klær... Noen av dere som faktisk likte det og ville ha gått med det? :)


  Var det noe dere likte veldig godt? Hadde dere gått med det? Søk på butikker så finner dere forskjellige klær:) Vet om en helt fantakstisk butikk nå (Zalando) litt dyrt, men utrolig fine klær og sko der:)  

   

  BLOGGES

  -MartensMartine:)

 • Fredag og vinterferie (deilig)

  • 15.02.2013kl.19:47
  • (0)


  Fredagskveld er deilig det og vite at man ikke skal opp tidlig noen dager, kan bare kose seg resten av denne uka som kommer på grunn av vinterferie:) Åå, det er så suuuper duper deilig! Idag til middag så hadde vi hjemmelaget pizza som søstra mi og venninna hennes lagde, den var kjeeempe god:) Nå så sitter jeg i stua og koser meg med musikk og litt tv også skyper jeg faktisk litt også med noen av folka! Kjempe kose kveld blir det idag, blir snart idol også og da skal jeg ihvertfall sette meg i sofa'n og bare slappe helt av og nyte de flinke deletakerne! :)

  Åååå, her ser morra mi på sønner av norge og nyter sofa'n, mens jeg sitter på en stol som er jævlig hard, omg komemr til å få vondt i rumpa etterpå!! Jaja, bare morra mi slår på noe annet på tv så får jeg jo sette meg i sofa'n, men hun slår jo selvfølgelig ikke på noe annet siden hun MÅ se på det :(( Åååå, kommer til å dø:(

  Lys er også koselig på en fin og koselig fredagskveld!<3

  Men nå så skal jeg nye kvelden med mamma, søstra mi og venninna til søstra mi så da blogger jeg kanskje mer etterpå elelr så blir det imorra, men jeg tror det blir etterpå siden ellers har jeg ingenting å gjøre tror jejj!<3

  BLOGGES

  -MartensMartine:)

 • Ha en fin vinterferie!!

  • 15.02.2013kl.16:42
  • (0)


  Jeg er utrolig lei meg for at at jeg ikke har hatt tid til å blogge på noen dager, men har hatt så dårlig tid de siste dagene nå så det har vært litt stress med lekser, prøver og alt sånn der:/

  Men igår var det valentinesdag, jeg var loner helt til klokka kvart over 7 fordi da dro jeg på kino, var litt kleint siden jeg var på kino med 2 gutter i 10 og 2 i 9, men de i 9 satt ikke med oss da, men det var kjempe kooooos og hyggelig!! Jeg hadde det kjmepe morsomt og hyggelig med dem igår så det! Jeg satt mellom de 2 i 10 så jeg ble ikke redd, hahaha!<3 Filmen var egentlig ikke skummel selv om det var 15 år, men kom inn uten legg da :)

  Men dere alle får ha en helt fantastisk fin og koselig vinterferie, for det skal jeg ha:) Skal kose meg litt med venner og stå litt på slalom og snowboard!! 

  BLOGGES

  -MartensMartine:)

 • Ballet!

  • 09.02.2013kl.14:19
  • (2)


  Så vondt i beina etter torsdag kveld på ballet, gjør sinnsykt vondt enda;O

  Men jeg fikk ikke tatt noen bilder av meg alene da, men tok et bilde med noen venninner også så dere vet det så er jeg henne i midten;

  Nå såååå sitter jeg i senga og gjør lekser, blogger og hører litt på musikk:) Yeeeeeeey, untatt lekser da!!

  Men jeg kan ikke blogge så mye nå siden jeg vil gjøre ferdig lekser så jeg får resten av kvelden friiiiii<3

  BLOGGES

  -MartensMartine:)

   

 • Ball imorgen og litt til

  • 06.02.2013kl.17:24
  • (0)


  Imorra blir det nyttårsball:D Yeeeeey, men legger ut bilde om hvordan jeg skal se ut imorra da jeg har fiksa og ordna meg, så da legger jeg ut noen få bilder! Men idag hadde vi en helt vanlig dag på skolen og bare vanlige timer om vanlig... Men i de to siste timene så gadd ikke jeg og to andre å øve til sal og scene så vi bare satt å chilla og snakka, egentlig veldig digg fordi jeg var så sliten og orka ikke å øve, men vi var alene på et rom da, heldigvis uten en lærer som sjekka om vi øvde fordi de visste ikke hvor vi var:)

  Nå så sitter jeg i senga, hører på musikk, chatter med noen få venner også blogger jeg selvfølgelig da! Jeg er egentlig kjempe sliten stter skolen og måtte stå opp så tidlig, men jeg får heldigvis kvelden fri fra lekser siden jeg gjorde dem med en gang jeg kom hjem fra skolen, bare for å dusje, fikse negler og finne fram det jeg skal ha imorra på ballet så jeg ikke trenger å stresse imorra siden jeg må ta det med på skolen fordi jeg skal pynte meg hos en venninne så det blir koooos, men jeg må ta buss hjem også må jeg ta med en bag på skolen og jeg lover, den er stooor... Men men, gleder meg uansett kjempe mye for da får jeg litt fri fra mas også!! Men, nå skal jeg snart i dusjen også etter det ta på litt neglelakk så får jeg finne fra det jeg skal bruke imorra kveld.. Da blir det kos resten av kvelden etter det tror jeg da..

  Ååå, så sliten jeg er idag, vet egentlig ikke hvorfor, men jeg har jo gjort litt mye idag også har jeg vært ute også jogget litt, var veldig glatt og bløtt, men jeg klarte ihvertfall runden jeg pleier å jogge så da er nesten alt klart untatt det jeg snart skal gjøre! Men, ikveld når søstra mi kommer hjem fra en venninne så skal jeg, søstra mi og morra mi bare sette oss ned å kose oss med en film, frukt som jeg kommer til å spise også litt godteri da, det blir kjempe kos så får vi alle fri en kveld uten at noen skal mase! Ååååå DIGG!<3

  BLOGGES

  -MartensMartine:)

 • Dagen idag..

  • 05.02.2013kl.21:55
  • (0)


  Stå opp, skole, hjem og sovne i sofa'n... Jaja, det er dagen min idag:) men etter at jeg våkna så begynte jeg å bake brownies og kanelrull (naam) med venninna mi da for jeg følte meg ganske snill idg siden jeg sova på sofa'n mens hun var her:) Hahah, kanskje litt slemt, men men.. un satt bare å så på tv, men etter en times ti så våna hun meg da siden hun sa at jeg hadde sovet nok, hahaha:P

  Nå så sitter jeg egentlig bare i sofan og ser på tv med venninna mi, vi har egentlig hatt det veldig koselig idag også skal hun overnatte da så det blir KOOOOS;*

  Åååååå, er sykt trøtt, men men må jo overleve, men tror ikke vi akkurat skal døyne da det er skole imorra og vi må opp 7:( Men det er digg at jeg får lov til å ha overnatting i uka da jeg egentlig skal på skolen:D Så nå sitter vi her da og koser oss med brownies, kanelruller, tv og sitter under teppe med kakao<3 Åååå som vi koser oss:)

  - Har dere hatt besøk idag?

  -Har dere overnatting nå mitt i uka?

  - Hvordan har deres dag vært?

  BLOGGES

  -MartensMartine:)

 • Sliten..

  • 04.02.2013kl.22:05
  • (0)


  Øvd til prøve helt siden skolen er jo morsomt-.- Er kjempe sliten etter å ha lest, skrivi og gjort sånn oppgaver på en eller annen side som jeg ikke husker navnet på...

  Bare jeg som er sliten?

  BLOGGES

  -MartensMartine:)

 • 2 søte fan e-mail:)

  • 04.02.2013kl.18:04
  • (0)


  Ååååe, idag så våkna jeg og gikk på pc'en også hadde jeg fått 2 kjempe søte fan e-mail, ååe:)

  Jeg syntes det er veldig hyggelig med sånne meldinger av mine fans på bloggen! Tusen Takk til de to som sendte meg de to fan e-mailene, det var kjempe hyggelig å fint skreet det dere skrev, ble også veldig rørt da jeg leste dem for de var så koselige:)

  Vel, hvis noen av dere søte lesere vil sende meg en mail så er mailen min; Martineops@hotmail.com

  Kjempe søte lesere jeg har:)

  Kjempe glad for at dere er mine lesere, dere får fortsatt kose dere resten av dagen, mens jeg må øve til en prøve!

  BLOGGES

  -MartensMartine:)


 • åååå, boring....

  • 03.02.2013kl.16:45
  • (0)


  Å herregud, nå er alle i huset sjuke untatt meg så jeg smitta dem tydeligvis så alle ligger å hviler mens jeg er helt gal (som morra mi sier) Jajaa, jeg får bare prøve å holde meg unna dem så jeg ikke blir syk igjen for det er ikke så bra tror jeg xD

  Men nå så skal søstra mi snart ta bilder av meg til bloggen hvis hun orker etterpå da, eller så må jeg fortsette med de gammle bildene helt til jeg klarer å ta bilder selv da, de blir ikke så veldig fine da jeg tar de selv akkurat;P

  Åååååååååååååå, vil ikke være den eneste i huset som er frisk fordi jeg må hjelpe til alt de ber om nesten, men serr.. nå gir jeg snar opp, fordi jeg gidder ikke å være tjeneren dems helt til de blir friske, for nå¨har jeg henta teppe, lagd mat, vaska opp, henta masse mat og drikke til dem osv... Blir serr lei...!

  Dere får fortsatt ha en fin dag/kveld:) Kos dere mine søte, koselige lesere<3

  BLOGGES

  -MartensMartine:)

 • Kose lørdag!

  • 02.02.2013kl.18:43
  • (1)


  Idag så blir det bare kos med familien (mamma og søstra mi)!! eg og søstra mi lagde mat idag (hjemmelagd pizza) siden moren min er syk og da må vi jo hjelpe litt til også har vi egentlig bare vært å handla og vært hjemme å slappet av:)

  Hva haddehar dere til middag idag?

  Hva har /skal dere idag?

  BLOGGES¨

  -MartensMartine:)

 • Finn på noe bedre a

  • 29.01.2013kl.19:29
  • (0)


  Hva faen er det som egentlig skjer om dagen a... 

  Først så får jeg er kommentar: Jævla stygg du er med brunkrem, du hadde sett mye bedre ut uten brunkrem....

  Så får jeg en kommentar 2 minutter etter: Du vet at det bare er fjortisser som bruker brunkrem?

  Også får jeg en kommentar neste dag og det står det: Jævla hore, kan ikke du bare gå å pule eksen din siden du er jo så opptatt av det sikkert siden du er en jævla helvettes hore... Du koster så jævelig mye og er jævelig stygg at ingne gidder å kjøpe deg..!!!!!!!!!!!

  Hva faen feiler det dere som kommenterer stygge kommentarer a?

  Dere burde  passe på hva dere skriver til meg for dere kan faktisk såre meg... Og hvis dere ikke mener det og ikke tørr å si det rett til trynet mitt så la vær for dere tørr ikke vise hvem dere er en gang, dere tar på anonym.... 

  Truth is still absolute. Believe that. Even when that truth is hard and cold, and more paintful than you've ever imagined, and even when truth is more cruel than any lie!!

  BLOGGES

  -MartensMartine:) • I'm sorry

  • 27.01.2013kl.21:50
  • (5)


  Sorry for at jeg ikke har blogga i helga, men det var fordi jeg var hos faren min og det var lenge siden jeg hadde sett han osv.. så jeg ville liksom være litt med familien i helga på en måte:)

  Idag så skulle vi hjem så vi skulle egentlig bare ta tog fra Kongsberg til Lillestrøm og Buss hjem til mamma, men NSB var fucka idag så da tok vi tog til Skøyen, taxi derfra til Oslo, tog fra Oslo til Lillestrøm også buss fra Lillestrøm til hjem.. (FY FAEN, det tok 5 timer..) Fml....

  Denne dagen var fuckings dritt..

  Hvordan var deres dag?:)

  BLOGGES

  -MartensMartine:)

   

 • Sliten..

  • 23.01.2013kl.16:27
  • (0)


  Ååååååå, det er alltid så vankselig å stå opp om morgenen for man vil sove lengre, men plutselig så må man opp så drit tidlig-_-

  Etter skolen idag så dro jeg hjem og bare satte meg ned på sofaen også skulle jeg se på tv gså ligger fjernkontollen på andre siden av bordet (selvfølgelig-.-) Så da henta jeg den  og satte meg ned igjen og plutselig så må jeg på do også ble jeg sulten så da gikk jeg først på do så gikk jeg og lagde meg litt mat og endelig så trengte jeg ikke å gjøre mer så da jeg var ferdig med å spise så sovna jeg.. Så trøtt var jeg.. :(

  (IKKJE BRA)

  Etter 2 timer ellernoe så kommer mamma hjem og sier: Martine, du må ikke sove nå! Du må rydde vekk klærne dine som ligger slengt på rommet også må du henge opp jakka di så kan du legge deg på sofa'n igjen, men ikke sove!!

  Ååååååååååååå, hvorfor idag!? JEG VIL SOVE xD haha<3

  Men jeg skal snart spise middag også skal jeg prøve å sove for jeg sov nesten ikke inatt-.-

  BLOGGES

  -MartensMartine:)

 • Leksene gjort og da blir det skole imorgen!

  • 21.01.2013kl.20:53
  • (1)


  Endelig er leksene gjort! Matte og stikkordene til PowerPoint presentasjonen på Torsdag!! Mne det verste er at det blir skole imorgen, men jeg vil jo få bra karakterer og ikke så mange fravær så jeg får dårlig jobb!!!<3

  Har dere gjort ferdig leksene?

  Var dere også syke idag?

  BLOGGES

  -MartensMartine:)

 • Syk, svak og dårlig bak xD -.-

  • 21.01.2013kl.10:24
  • (1)


  Inatt så brå våkna jeg, klarte ikke å prate også hadde jeg kjempe vondt i magen og halsen:/ Jaja, så da mamma hørte at jeg ikke prate og host og sånn så sa hun bare "Martine, bli hjemme! Du kan ikke gå på skolen da du ikke klarer å prate og hoster som en død person"

  BLOGGES

  -MartensMartine:)


 • God og mett:)

  • 20.01.2013kl.18:22
  • (0)


  Nå har altså snille mamma og søsteren min lagd middag:) mmmm, kjempe godt!

  De lagde kylling i form, kjempe godt!! Nå er jeg veldig mett og sliten og alt det der!!<3

  Har dere spist enda?

  Hva hadde dere til middag?:)

  BLOGGES

  -MartensMartine:)

 • Kose søndag

  • 20.01.2013kl.13:52
  • (0)


  Idag så sov jeg egentlig ganske lenge (12.15) veldig deilig å bare vite at man kan slappe av enn å stå opp fort å og gjøre sweg klar til skole:/

  Nå så driver jeg å installerer spill på pc'en også mens de installeres så tenkte jeg at jeg kunne blogge et fort innlegg! Jeg sitter i sofaen med kosebukse og kosegenser og sånne myyyyke gode, varme sokker også sitter jeg å drikker litt te og spisr brownies:) Deilig å vite at jeg ikke trenger å gjøre noe denne dagen!!

  Hva skal du gjøre idag?

  BLOGGES

  -MartensMartine:)

 • Søte pappeske dukker:)

  • 19.01.2013kl.20:36
  • (0)


  Hva synte du?

  BLOGGES

  -MartensMartine:)

 • Kategorier


  Blogg

  Arkiv


  Mai 2013 April 2013 Mars 2013 Februar 2013 Januar 2013 Desember 2012 Oktober 2012

  Design:

  Ina Anjuta
  hits