Tilbake etter bloggpausen

Jeg har helt glemt å skrive at jeg har hatt en bloggpause fordi jeg har vært sinnsykt sliten i det siste at jeg ikke har orket å blogge, men nå har jeg i det siste hatt så lite å gjøre, men det har vært veldig deilig med en bloggpause fordi jeg har hatt kjempe vondt i hodet for tiden og har det enda, men ja, får bare prøve en stund da..

Jeg har også tenkt veldig mye på om jeg skal slutte, og bare slette bloggen og starte på nytt, men jeg vet ikke.. Jeg er liksom ikke helt fornøyd med denne bloggen og jeg vet ikke hvorfor, men hva syntes dere?

Skal jeg slette bloggen og starte på nytt? Svar så fort som mulig^^

-MM

3 kommentarer


Karoline
-16.05.2013 kl:22:06


Jeg syntes du skal slette bloggen og starte på nytt, jeg er en fast leser hos meg, så bare lag et innlegg om hva den nye bloggen din heter så skal jeg bli en fast leser :-)

-Klem Karoline :-)
Sindre
-16.05.2013 kl:22:08


Start på en ny blogg, men skriv hva den skal hete, elsker bloggen din og elsker personeligheten din så vær så snill, skriv hva den skal hete, skal bli en FAST LESER!!
Silje og Marlene
-16.05.2013 kl:22:12


Her ser vi at det er noen som har skrevet at du burde begynne på en ny blogg og det er vi helt enige i, Silje har alltid vært en fast leser av deg og jeg (Marlene) har begynt å blitt det siden jeg syntes blogginga di er bra! Jeg håper du skriver et innlgg om hva den nye bloggen skal hete:)

-vennelig hilsen oss :D

Skriv en ny kommentar