Hvem jeg er

Jeg heter Martine, jeg er 13 år og har bursdag 21.August og da blir jeg 14 år! Jeg bor i Lørenskog! Mine foreldre er skilt, så jeg bor også i Notodden! Jeg har 1 helsøster og 1 halvsøster som betyr at vi har samme mor, men ikke samme far! Jeg har ogå 2 stebrødre og 1 stesøster! Jeg går ikke på noe sport lenger, før så gikk ejg på både håndball og fotball, men etter at jeg flyttet så er det ikke så mye plass påd e lagene jeg vil gå på, så til sommeren skal jeg begynne å jogge, tøye og alt sånt til jeg finner et lag jeg vil gå på og som det er ledig plass på:) For å være ærlig så har jeg fått en del spm om hva jeg ser på på tv i fritiden, og da har jeg tenkt til å være ærlig; Jeg ser på Disney Channel mest! Fordi? Fordi jeg føler at barnsligheten aldri går ut av meg, og jeg får en del kommentarer om at jeg er barnslig når jeg ser på det! MEN, jeg visste ikke helt at man er barnslig bare for at man ser på Disney Channel.

Jeg skal være HELT ÆRLIG nå! Når jeg er hjemme med bare familien min så er jeg meg selv, men når jeg er med andre venner og på skolen og sånt, så er jeg veldig redd for å være meg selv, sånn som å få stygge kommentarer og sånt! 

Men jeg har bestemt meg om at jeg skal begynne å være meg selv, uansett hvor jeg er! Og jeg bryr meg ikke om at jeg får stygge komemntarer av å være meg selv ellerno, for jeg er den jeg er og ingen kan bestemme over hvordan jeg skal være! Etter at jeg flyttet fra det lille stedet så har jeg endra hele meg, og ihvertfall personeligheten! Før så var jeg ikke like frekk i kjeften mot familien min som jeg er nå, men jeg vet hva som har fått meg til å endre meg! Og det er etter at jeg flyttet til Lørenskog fordi her var liksom alle mye annderledes enn meg og jeg ville ikke endre meg, men jeg bare ble endra sånn plutselig og nå er det kjempe vanskelig å endre meg tilbake for jeg klarer det ikke! Men jeg skal begynne å være meg selv og bare snu ryggen til de stygge kommentarene jeg får både på nettsteder og face2face!

Jeg skrev dette innlegget for at jeg ville at dere skulle vite hvem jeg egentlig er og hvordan jeg egentlig er!

Og husk det forrige innlegget, trenger flere tips enda:)^^

-MM

Én kommentar


Karoline
-23.04.2013 kl:20:08


Du har en virkelig flott blogg:)

Du ser også ut som en flott jente, vær deg selv og vær stolt over det for det finnes mange der ute som ikke er stolte over seg selv, men det burde du være:) Også ikke bry deg om du får noe stygt tilbake av å være deg selv for det betyr bare at de som sier noe stygt er sjalue på deg og fordi du klarer å være deg selv:)

-Karoline:)

Skriv en ny kommentar