Sliten og pannekaker!

Nå er jeg sliten etter en stressende og litt lang dag og sitter bare og er sulten, men mamma skal vaske ferdig så skal hun lage middag og det blir pannekaker! For å si det sånn så elsker jeg pannekaker også er det så lenge siden jeg har spist det!!

Jeg fikk det bare på en betingelse og det var hvis jeg ryddet rommet og leste om sjanger og sjangertrekk som ejg har fått beskjed om fra læreren min! Jeg gjorde det så nå er det bare å glede seg til en kjempe god og herlig middag!:) 

Istad når jeg ryddet så følte jeg meg litt som en husmor siden jeg sorterte klærne mine og rydda varene fra kiwi inn i kjøleskapet og ryddet litt i stua! Jeg hater egentlig å rydde, men hvis jeg rydder og sånt så skal jeg kanskej få litt penger til sommer og det er jo fornuftig å ha, for nå driver jeg å sparer penger til ny mobil og håper bare at jeg snart får råd. Jeg tror jeg skal kjøpe "samsung galaxy slll". Det er veldig mange som sier at den er drit dårlig og sånn, men jeg vet ikke helt om jeg skal kjøpe den eller iphone 4! Hjeelp meg!

Samsung galaxy slll, eller Iphone 4? Svar nede i kommentarfeltet:)


Hva skal dere ha til middag? // Sparer dere også til mobil?

3 kommentarer


Eline
-04.04.2013 kl:16:43


ååh, du er herlig!
Marte Tarlebø Jacobsen
-04.04.2013 kl:16:50


Fin blogg!

Hadde vært hyggelig om du hadde besøkt min blogg, er ny! Takk på forhånd
Hanne Stokkan
-04.04.2013 kl:19:51


sparer ikke til mobil nei :P

Skriv en ny kommentar